Skip to main content

9,9% fiksna kamata – keš kredit do 3.500.000 RSD

Rok otplate do 70 meseci, i za one koji nisu klijenti Raiffeisen banke.

Postanite klijent banke

Otvorite 100% onlajn besplatan iRačun i otkrijte sve pogodnosti koje on nudi!

Untitled design - 1

Saznajte kako smo Vam dostupni

Savremeni višenamenski uređaji, moderne filijale, mBanking i još mnogo toga...

ESG komponenta u poslovanju Raiffeisen banke

Više odgovornosti za bolji svet u kom živimo.

Zajedno u borbi protiv internet prevara

Znanje je najbolja preventiva u borbi protiv internet prevara. Sa njima se možemo izboriti zajedno. Zato konstantno učimo, razvijamo alate za prepoznavanje potencijalnih napada i informišemo i upozoravamo naše korisnike o pokušajima da se njihovi podaci ukradu ili zloupotrebe. U našim bezbednosnim preporukama u svakom trenutku se mogu pronaći saveti o tome kako da se zaštitite i pomognete da se umanji rizik od zlonamernih kampanja.

Ukoliko posumnjate da ste dobili poruku koja ima za cilj krađu ličnih podataka, o tome odmah obavestite naš Kontakt centar na brojeve 011 3202 100 ili 0800 111 000.  

Radni fajl - inansijski fitnes - fejsbuk sajt - 02

Finansijska pismenost

Obrazovanje je jedno od najznačajnijih pitanja 21. veka i jedan od najvažnijih instrumenata u borbi protiv siromaštva. Razumevanje bankarskih proizvoda i usluga je zato preduslov efikasnog rukovanja novcem.

Raiffeisen banka aktivno promoviše bolje razumevanje finansijskih proizvoda i usluga i posvećena je poboljšanju finansijskog znanja zajednice, odnosno odgovornijeg i efikasnijeg rukovanja novcem.