Budite jedan od 130.000 zadovoljnih korisnika
„Može” paket tekućeg računa i otkrijte sve pogodnosti koje on nudi!
Izaberite svoju idealnu kombinaciju proizvoda i usluga.

colored-card

Počnite sa kreiranjem svog paketa!

Elementi osnovnog paketa

Otvorite dinarski tekući račun u Raiffeisen banci i steknite pravo na povoljnije tarife, plaćanja bez provizija i još mnogo pogodnosti koje već koristi veliki broj naših klijenata!

Saznajte više

Dinarski tekući račun

Dinarski tekući računi naše banke namenjeni su svim građanima, bez obzira da li primaju platu, penziju ili im je račun potreban za druge uplate.

Dinarski tekući račun Vam omogućava prijem uplata, raspolaganje novcem i vršenje plaćanja. Ukoliko račun koristite u okviru Paket tekućeg računa, funkcije tekućeg računa su dodatno obogaćene i našim klijentima omogućavaju korišćenje savremenih bankarskih proizvoda i usluga, kao što su platne kartice, korišćenje elektronskog bankarstva, SMS obaveštenja o promenama po računu.

DinaCard kartica izdanja Raiffeisen banke a.d. је nacionalna platna kartica Republike Srbije koja se koristi za plaćanje robe i usluga i za podizanje gotovog novca u zemlji.

Saznajte više

DINACARD kartica

Kartica Vam omogućava raspolaganje sredstvima sa tekućeg računa.

• 

Karticu možete koristiti za plaćanje robe i usluga, podizanje gotovine na bankomatima u zemlji i inostranstvu, kao i za plaćanje preko interneta

• 

Novac Vam je dostupan 24 sata, 7 dana u nedelji

• 

Visa Electron karticom možete platiti beskontaktno na svim POS terminalima koji prihvataju Visa kartice sa oznakom      

U saradnji sa UNIQA osiguranjem, banka je za vlasnike osnovnih Visa Electron kartica predvidela i podršku u slučaju nepredviđenih okolnosti u vidu osiguranja finansijskih gubitaka usled krađe podataka sa platne kartice („skimming“) i krađe ili gubitka platne kartice.

Napomena: Ukoliko klijent podnosi zahtev za jednu od debitnih kartica (Visa/Mastercard), Banka je u obavezi da mu prethodno, ukoliko već nije, bez naknade izda Dina karticu.

VISA Electron kartica se izdaje uz poseban pisani zahtev klijenta i predstavlja debitnu karticu koja Vam omogućava plaćanja u zemlji i inostranstvu 24h, 7 dana u nedelji!

Saznajte više

Visa Electron kartica

Kartica Vam omogućava raspolaganje sredstvima sa tekućeg računa.

• 

Karticu možete koristiti za plaćanje robe i usluga, podizanje gotovine na bankomatima u zemlji i inostranstvu, kao i za plaćanje preko interneta

• 

Novac Vam je dostupan 24 sata, 7 dana u nedelji

• 

Visa Electron karticom možete platiti beskontaktno na svim POS terminalima koji prihvataju Visa kartice sa oznakom      

U saradnji sa UNIQA osiguranjem, banka je za vlasnike osnovnih Visa Electron kartica predvidela i podršku u slučaju nepredviđenih okolnosti u vidu osiguranja finansijskih gubitaka usled krađe podataka sa platne kartice („skimming“) i krađe ili gubitka platne kartice.

Napomena: Ukoliko klijent podnosi zahtev za jednu od debitnih kartica (Visa/Mastercard), Banka je u obavezi da mu prethodno, ukoliko već nije, bez naknade izda Dina karticu.

Da li Vas obaveze sprečavaju da posetite banku? Za naše klijente obezbedili smo kompletnu bankarsku uslugu samo na jedan klik, uz jedan od najtraženijih servisa internet bankarstva.
Omogućili smo vam obavljanje svih transakcija bez provizije. Svoje vreme i novac uštedite za važnije stvari u životu!

Saznajte više

Internet bankarstvo

Internet bankarstvo omogućava pristup svim računima sa Vašeg računara ili telefona.

• Koristite usluge internet bankarstva i na udoban i bezbedan način pristupite svojim računima

Plaćajte račune bez provizije

• Promenite valutu u svakom momentu, bez provizije

Korisnik možete postati u par jednostavnih koraka.  

 

Budite i vi deo velike grupe korisnika jedne od najmodernijih mobilnih aplikacija u nasoj zemlji! Kompletna bankarska usluga vam je uvek nadohvat ruke - umesto da žurite do filijale, plaćajte uz pomoc telefona ili tableta uz maksimalan komfor i sigurnost!

Saznajte više

Mobilno bankarstvo

Preuzmite aplikaciju “Moja mBanka” i koristite usluge mobilnog bankarstva svakodnevno, na udoban i bezbedan način.

Pristupite svojim računima i plaćajte račune bez provizije čak i dok ste u pokretu

• Promenite valutu u svakom momentu, bez provizije

• Pošaljite novac bilo kome iako nije klijent banke

• Pronađite najbliže lokacije naših bankomata

Jednostavna aktivacija u samo nekoliko koraka.

Kako biste odmah bili informisani o promenama na računu, omogućili smo da kroz besplatne SMS poruke dobijate ažurne informacije o uslugama koje koristite, stanju i promenama na računu!

Saznajte više

SMS obaveštenja

SMS bankarstvo Vam omogućava da na mobilni telefon primate obaveštenja o promenama i raspoloživom stanju po Vašim računima, 24h/365 dana u godini. Usluga je dostupna korisnicima koji imaju brojeve telefona nekog od domaćih mobilnih operatera i koji su broj prijavili banci.

SMS obaveštenja se šalju automatski po osnovu nekog događaja koji je doveo do promene po računu ili kartici:

• prilivi po tekućem računu (plata, penzija)

• informacije o transakcijama po kreditnim i debitnim kartica

• obaveštenje o isticanju kartice

• obaveštenje o isticanju pozajmice

Poruke su besplatne, bez obzira na broj primljenih poruka.

DODATNI PROIZVODI/USLUGE KOJI SE MOGU KORISTITI UZ PAKET NAJČEŠĆI IZBOR NAŠIH KLIJENATA

 

Dešava Vam se da Vam nedostaje novca za željenu kupovinu ili neplanirane izdatke? Svojim najvažnijim klijentima smo omogućili brzo i jednostavno rešenje ovog problema – uvek dostupna dodatna sredstva po tekućem računu!

 

Saznaj više

Mesečna premija za osiguranje:
90 RSD

Dozvoljeno prekoračenje računa je jednostavan izvor dodatnih sredstava onda kada Vam ona zatrebaju.
Posebno izdvajamo da ukoliko ste zaposleni ili penzioner, kao korisnik našeg Paket tekućeg računa dozvoljeno prekoračenje računa možete koristiti u iznosu do 10.000 dinara bez plaćanja kamate! 
U saradnji sa UNIQA osiguranjem, banka je za korisnike dozvoljenog prekoračenja računa predvidela i podršku: u slučaju nepredviđenih životnih okolnosti osiguravajuća kuća će otplatiti dug po dozvoljenom prekoračenju računa(osiguranje korisnika dozvoljenog prekoračenja računa od posledica nesrećnog slučaja i nezaposlenosti).


Prikaz troškova dozvoljenog prekoračenja računa za klijenta koji ima Paket tekući račun i dozvoljeno prekoračenje računa u korišćenju do 10.000 dinara u okviru Paketa:

Za iznos dozvoljenog prekoračenja računa u korišćenju do 10.000 dinara na rok od 12 meseci, nominalna kamatna stopa je 0,00%. Na teret korisnika dozvoljenog prekoračenja računa padaju sledeći troškovi: trošak Osnovnog izveštaja Kreditnog biroa – 246 dinara i mesečni trošak na ime premije osiguranja korisnika dozvoljenog prekoračenja računa od posledica nesrećnog slučaja i nezaposlenosti – 90 dinara, fiksno.
EKS iznosi 14,41% i izračunata je na dan 16.01.2019. godine pod pretpostavkom da će ukupan iznos odobrenog dozvoljenog prekoračenja računa, od 10.000 dinara, biti iskorišćen odmah u celosti.


POTREBNA DOKUMENTACIJA:
Zahtev za dozvoljeno prekoračenje računa i potvrda o zaposlenju NAJČEŠĆI IZBOR NAŠIH KLIJENATA

 

Ne propustite da imate potpunu kontrolu nad svojim finansijama. Izaberite ovaj  dodatak i dobijaćete sveobuhvatne informacije o promenama po Vašim računima čim se one dese, i to 24 časa dnevno, 7 dana u nedelji!

 

Saznaj više

Mesečna naknada:
50 RSD

Pored osnovnog seta besplatnih SMS obaveštenja, imaćete potpunu informaciju o svim promenama po računima uključenim u paket:

• 

sve vrste uplata po računima (na primer, uplate izvršene elektronski, uplate po bilo kom osnovu različitom od osnova zarade/penzije…)

• 

sve vrste isplata po računima (na primer, elektronski prenosi i plaćanja, isplata na šalteru banke, i dr.)

• 

status trajnog naloga vezanog za dinarski ili devizni račun u okviru paketa (da li je realizovan ili nije realizovan Vaš trajni nalog za plaćanje mesečne premije osiguranja i slično)

• 

realizacija čeka

Dodatni SMS servis će Vam omogućiti pravovremeni prijem svih ovih infromacija, 24 h dnevno, 7 dana u nedelji.
 Ono sto je nekad bilo dostupno samo Premium klijentima, sada je dostupno i Vama! Postanite jedan od povlašćenih korisnika VISA Gold kartice. Obezbedite sebi brojne pogodnosti prilikom plaćanja u zemlji i inostranstvu na čak 24 miliona lokacija.

Saznaj više

Mesečna naknada sa premijom osiguranja:
140 RSD

Visa Gold debitnu platnu karticu možete koristiti za plaćanje robe i usluga i podizanje gotovine u zemlji i inostranstvu, kao i za obavljanje transakcija na internetu (npr. rezervacija hotela i avionskih karata).
Korišćenjem ove prestižne kartice ostvarujete brojne privilegije i popuste na mnogim prodajnim i uslužnim mestima.
Putujte i kupujte uz posebne popuste i pogodnosti Visa Gold kartice na čak 24 miliona lokacija širom sveta

U saradnji sa UNIQA osiguranjem, banka je za vlasnike osnovnih Visa Gold kartica predvidela i podršku u slučaju nepredviđenih okolnosti u vidu osiguranja finansijskih gubitaka usled krađe podataka sa platne kartice („skimming“) i krađe ili gubitka platne kartice.

* Dinarska naknada je vezana za kurs evra i iznosi 0,85 evra za osnovnu karticu, utvrđena u dinarskoj protivvrednosti evra po srednjem kursu NBS na dan 17.10.2017, uz zaokruživanje na prvu deseticu na niže. Usklađivanje vrednosti naknade se vrši svake godine, jedanput godišnje, prema vrednosti zvaničnog kursa za EUR na dan 17.10.Samo korisnici paket računa mogu imati devizne tekuće račune. Devizni tekući račun omogućava raspolaganje različitim valutama. Sredstvima sa ovog računa možete raspolagati i putem Visa Electron ili Visa Gold kartice u zemlji i inostranstvu.

Saznaj više

Vođenje platnog računa (mesečno):
350 RSD

Devizni tekući račun možete koristiti za prijem deviznih zarada, penzija i drugih uplata iz inostranstva, kao i za  slanje novca u inostranstvo i devizna plaćanja.
Na devizni tekući račun možete položiti sledeće valute: EUR, USD, CHF, GBP, AUD, CAD, SEK, NOK, DKK, JPY i RUB.
Posebna pogodnost je što uplate i isplate po deviznom tekućem računu u valuti EUR možete izvršiti na našim novim višenamenskim bankomatima koji su vam na raspolaganju 24 sata, 7 dana u nedelji.Često pobegnete vikendom iz grada ili posećujete daleke destinacije? Putujte bezbrižno i brigu o sigurnosti i nepredviđenim okolnostima prepustite nama! Mnogi naši klijenti su se već uverili u sigurnost koju im ovo osiguranje pruža!

Saznaj više

Mesečna premija:
340 RSD

U saradnji sa UNIQA osiguranjem, predstavljamo Vam Paket putnog osiguranja, namenjen svim korisnicima debitnih i kreditnih kartica, koji pruža dragocenu zaštitu u jednom paketu osiguranja!

Paket putnog osiguranja, za mesečni iznos od 340 dinara, pruža sveobuhvatnu zaštitu i obezbeđuje osiguranje finansijskih gubitaka usled zloupotrebe izgubljene ili ukradene kartice i krađe podataka sa kartice (“skimming”), čime su pokriveni troškovi nastali neovlašćenim korišćenjem kartice, odnosno troškovi izdavanja nove kartice, obezbeđuje pokriće troškova nastalih usled neovlašćenog korišćenja mobilnog telefona osiguranika, uz dodatno osiguranje od slučajeva gubitka ili kašnjenja prtljaga tokom putovanja avionom, kao i nastalih troškova usled kašnjenja leta , i putno osiguranje u celom svetu, u trajanju od 90 dana sa pokrićem od 30.000 evra.
Bilo da putujete sami ili porodično, turistički ili poslovno, putno osiguranje pruža zaštitu Vama, kao i supružniku ili deci do 25 godina starosti kada putujete zajedno.Budite deo grupe klijenata koji su već obezbedili ovaj jedinstveni dodatak! On Vam omogućava da uživate u udobnosti svog doma, a kada putujete – da to činite potpuno mirni, znajući da Vam je pomoć uvek nadohvat ruke! Uz ovaj dodatak obezbedićete osiguranje pomoći u kući u slučaju hitne popravke, osiguranje pomoći na putu i pravne pomoći, kao i osiguranje domaćinstva.

Saznaj više

Mesečna premija:
399 RSD

Kuća je dom kada se u njoj osećaš sigurno

Uz paket osiguranja “Pomoći u kući i na putu” koji u jednom omogućava osiguranje stana, hitne kućne intervencije i pomoć na putu, živite život bez brige! Potpuna sigurnost dostupna vam je uz minimalnu premiju, od samo 399 dinara mesečno.

Pozovite kada je hitno
U slučaju potrebe za hitnom popravkom ili za pomoć na putu:

• 

pozovite UNIQA Hitne intervencije i pomoć na broj telefona 011 3636966, dostupan svakog dana, 24 sata, 365 dana u godini.

• 

dežurnom operateru kažite Vaše ime i prezime, broj telefona, tačnu adresu, uz navođenje naziva  proizvoda banke  uz koji ste zaključili osiguranje, kratko opišite događaj.

• 

operater će odmah pozvati odgovarajućeg majstora ili uputiti hitnu odgovarajuću pomoć.

Hitni slučajevi zahtevaju hitna rešenja
Polisa osiguranja “Pomoć u kući” – hitne popravke pokriva:

• 

organizaciju dolaska stručnih i pouzdanih majstora.

• 

plaćanje troškova dolaska i prvog radnog sata rada majstora (bez troškova zamenskih delova - npr. nova slavina, novi ventil, cilindar brave) jednom u toku godine•

• 

popravke instalacija usled pucanja cevi vodovoda, kanalizacije i centralnog grejanja

• 

popravke električnih instalacija usled udara groma, strujnog udara ili kratkog spoja

• 

popravka brave ili otvaranje vrata usled blokade brave, gubitka ili loma ključeva

Sigurnost je put na duge staze: Pomoć na putu 24 sata
Ukoliko ste do sada brinuli da se na vašem automobilu ne desi kvar ili neki drugi nepredviđeni događaj tokom vožnje, sada je tome došao kraj. Uz paket “Pomoć u kući i na putu”, omogućena je i pomoć na putu, sa organizacijom pomoći 24 časa dnevno, 365 dana u godini, u zemlji i Evropi, i to za neograničeni broj slučajeva, kao i besplatnu pravnu pomoć. Pomoć na putu se odnosi na vozila težine do 3,5 t koja su registovana na teritoriji Republike Srbije. Pomoć na putu ima vlasnik tekućeg računa u slučajevima kada:
1. Upravlja sopstvenim motornim vozilom
2. Upravlja vozilom za koje ima overeno ovlašćenje za upravljanje,
3. Upravlja vozilom člana uže porodice (bračni drug, roditelji i deca)
Pomoć na putu je tu za:

• 

neograničenu organizaciju pomoći na putu u slučaju kvara, oštećenja, uništenja krađe ili saobraćajne nezgode

• 

pokriće troškova za jedan od 3 vrste radova: popravke u slučaju manjeg kvara, šlepovanje i popravke/gubitka/kradje ključeva, jednom u godini dana.

• 

nadoknadu  troškova prvog radnog sata u slučaju manjeg kvara, uz, godišnji limit 200 evra

• 

trošak vuče (šlepovanja) do najbližeg servisa ili mesta prebivališta uz godišnji limit 200 evra

• 

slučaj krađe ili gubitka ključeva,  sa godišnjim  limitom od 200 evra


U okviru paketa “Pomoć u kući i  na putu”, Vaš dom je osiguran od rizika koji mogu delimično ili potpuno da unište ono što ste godinama stvarali:

• 

Požarnih rizika(požar, eksplozija, oluja, grad, udar groma, udar sopstvenog ili nepoznatog motornog vozila, pad letelice, manifestacije i demonstracije, poplave i bujice i dr.) – maksimalna visina pokrića 15.000 evra

• 

Izliva vode iz instalacija – maksimalna visina pokrića 1.000 evra

• 

Poplave i bujica – maksimalana visina pokrića 1.000 evra

Uz osiguranje kuće i stana, jednim potezom obezbeđujete čitavu ekipu majstora specijalizovanih za hitne popravke!
UNIQA osiguranje hitnih popravki vam nudi:

• 

da telefonskim pozivom obezbedite dolazak pouzdanih i stručnih majstora u najkraćem roku, i to neograničeno u toku trajanja osiguranja

• 

da dobijete korisna uputstva šta da uradite dok majstor ne stigne

• 

pokriće troškova prvog radnog sata majstora, bez troškova zamenskog  materijala

• 

popravke instalacija vodovoda, kanalizacije, grejanja, elektro instalacija i popravke brave jednom u toku godine

• 

dostupnost takve pomoći 24 sata dnevno, 365 dana u godini NAJČEŠĆI IZBOR NAŠIH KLIJENATA

 

Niko od nas ne želi unapred da brine o lošim stvarima koje mogu da se dese. Opredelite se za ovaj dodatak i umesto brige – imajte osiguranje od posledica nezgode, kod kuće ili u inostranstvu!

 

Saznaj više

Mesečna premija:
249 RSD

Više od svega važno je da možemo da se opustimo i uživamo u svakodnevici, uz svoje najbliže. Ipak, dovoljan je samo jedan nepredviđen događaj da se svakodnevica u trenutku promeni. Srećom, postoji rešenje! Osiguranje od nezgode Vama i Vašoj porodici pruža neophodnu podršku u iznenadnim nepredviđenim događajima, 24h tokom cele godine.

Možete ga ugovoriti u bilo kojoj filijali Raiffeisen banke vrlo jednostavno, bez popunjavanja zdravstvenog upitnika.

Prednost ovog osiguranja je rast osigurane sume, koja će nakon perioda od tri godine biti viša za 50% od ugovorenog iznosa. I dok osigurana suma raste, premija osiguranja ostaje nepromenjena tokom celokupnog trajanja govora!

Ukoliko do nezgode dođe kod kuće ili u inostranstvu, UNIQA je tu za Vas. Osiguranje od nezgode pokriva događaje koji, kao posledicu nezgode, imaju sledeći ishod:

• Trajni invaliditet preko 50% ili
• Smrt

Trajanje ugovora

Ugovor se zaključuje na period od 5 godina, a polisa osiguranja se ugovara i plaća u dinarima, putem trajnog naloga u Raiffesen banci.

Dinamika plaćanja

Plaćanje se vrši u mesečnim ratama.

Mesečna premija osiguranja je 249 dinara.

Iznosi osiguranih suma po godinama osiguranja:

Prva godina osiguranja

500.000 RSD

Druga godina osiguranja

625.000 RSD

Treća godina osiguranja

750.000 RSD

Četvrta godina osiguranja

750.000 RSD

Peta godina osiguranja

750.000 RSD

Unesite podatke kako bismo Vas kontaktirali

* Niste popunili sve podatke. Pokušajte ponovo.

 

 

Povratak Nastavi